Naslovnica arrow Vijesti arrow TURNIR PONEDJELJKOM - PAROVI

8 Ball biljar klub

Dobro došli na internet stranice 8 Ball biljar kluba!
Na našim stranicama možete se informirati o svemu što Vam nudi naš biljar klub, ali i o svim drugim temama i vijestima vezanim za biljar.
Opširnije ...

Posijetite 8 Ball biljar klub i zabavite se u vrhunski uređenom prostoru u kojem vam nudimo :

8 Ball klub info

Adresa: 

Kelekova 4, Sesvete

Radno vrijeme:

pon-ned: od 09 h do 24 h

Tel.: 01/2000-361

TURNIR PONEDJELJKOM - PAROVI

8 Ball biljar klub

Održan je revijalni turnir parova. I možemo reći samo jedno L E M O !!!

Izvrsni MARKO LEMO pobijedio je na turniru parova, a sa njime je u paru igrao odlični Tonči Morić. U ključnim trenucim Marko Lemo je na sebe preuzimao svu odgovornost te je, usprkos svojoj mladosti, briljantnim potezima i nadasve preciznoj i mirnoj ruci uspio po prvi puta u svojoj kratkoj biljarskoj karijeri osvojiti jedan tako jak turnir. Uspjeh pobjedničkog para je to veći jer su uspjeli tijekom turnira pobijediti apsolutno sve favorite turnira, a najveće favorite VUČETIĆA i RANČIĆA čak dva puta: u drugom kolu te u finalu. U polufinalu su naprosto deklasirali pritajene favorite Lučića i Pavoševića i to rezultatom 5:1.

 

Po završetku turnira g. Tonči Morić (igrač 1. HBL) je izjavio: igrao sam biljar sa mnogim partnerima, ali ubuduće ću igrati isključivo sa g. Lemom. Mirnoća koju pokazuje taj dečko naprosto je fascinantna. Ali još više fascinira njegova pojava za biljarskim stolom, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnima: ni publiku, a pogotovo ne protivnike. I zato je rezultat takav.

Vidimo se sljedećeg ponedjeljka na turniru parova u disciplini osmica (8ball)

 
« Prethodna   Sljedeća »

Izdvojeno iz galerije

Zagreb Open 2015.jpg